Εκτυπώσεις

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ - ΠΟΙΟΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

> Plotter
> Scan
> Ξηρογραφία
> Ασπρόμαυρα
> Έγχρωμα
> Βιβλιοδεσία
> Πλαστικοποίηση
 

Το κατάστημα μας διαθέτει και σας προσφέρει την τελευταία τεχνολογία στο χώρο της φωτοτυπίας και της εκτύπωσης με σύγχρονα μηχανήματα που κατεβάζουν το κόστος ανεβάζουν την ταχύτητα για την καλύτερη, οικονομική, ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι φοιτητές δεν θα χρειάζεται να αγχώνονται για το κόστος μιας πτυχιακής εργασίας αφού προσφέρουμε δωρεάν έλεγχο της εργασίας μαζί με τον σπουδαστή και το τελικό κόστος το αναφέρουμε πριν από κάθε εκτύπωση ανάλογα με ποιόν τρόπο θα βιβλιοδετηθεί.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε διάφορα tips για του μηχανικούς πως να επιτυγχάνεται γρηγορότερη εξυπηρέτηση χωρίς απώλεια από το σχέδιο σας σε χρώματα και πενάκια. Τα σύγχρονα προγράμματα μας δεν θα σας φέρουν σε δυσχερή θέση και δεν θα χρειαστεί να εξυπηρετηθήτε αλλού.

Η τεχνολογία ήρθε και στα scanner, έγχρωμα scanner από Α4 εως Α0 και 91,4 με υψηλή ανάλυση και χαμηλά dpi. H υπηρεσία αυτή προσφέρεται για ασπρόμαυρα έγχραφα ή σχέδια.

Το σύγχρονο plotter μας και η δυναμική της εκτυπώσης , έχει κάνει την εκτύπωση των σχεδίων παιχνίδι προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και ταχύτητα χωρίς καμία απώλεια.

Μηχανήματα Εκτυπώσεων